NOU ECOPARC A LA CIUTAT DE VALÈNCIA

 

Escrit per ELENA CERDAN 

Per fí, després de molts anys sense tindre'l, des del 10 de Gener de 2008 la ciutat de València ja compta amb la presència d'un nou (i el primer) ecoparc que ajudarà a millorar la gestió dels residus generats a la nostra ciutat. L'ecoparc es troba situat al polígon industrial de Vara de Quart, al Camí Alqueria de la Morera, junt a la V-30. Ocupa una superfície de 5000 m2 d'instalaciones, i es pot deixar de manera gratuïta residus com mobles, electrodomèstics, fusta, vidre, neumàtics, bateries,…
En aquest parc, els residus es separen i es classifiquen per posteriorment enviar-se a les diferents plantes de tractament en les quals es reciclaran al màxim els materials que  es puguen aprofitar en un futur, i també s'eliminaran d'alguna manera adequada els residus perillosos.
A més a més dins del mateix ecoparc hi ha un aula l'ecoaula (de moment encara no està en marxa) on es faran visites per escolars que tractaran sobre la protecció del medi ambient amb l'objectiu de concienciar als alumnes de les escoles assistents, ja que els xiquets d'ara seran els adults del futur.
El punt net, obre de dimarts a diumenge de 8 a 21 hores i els dilluns de 8 a 12.
Amb aquesta notícia vull informar-vos (sobretot als de València) que ja teniu a la vostra disposició un ecoparc al vostre servei per tal de desfer-vos d'alguns residus que fins ara no sabieu com

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.