JO SÓC LA SOLUCIÓ AL CANVI CLIMÀTIC

La cultura no la fan els governs,  la fem cada un de nosaltres quan llegim, quan aprenem, quan compartim sentiments, quan actuem. Un món més sostenible depèn de la suma dels nostres comportaments. I per moltes campanyes publicitàries que poguem inventar, els canvis de comportament només avancen i s’acceleren a través del boca-orella: d’un amic a un col·lega, d’una filla a un pare, d’un alumne a una mestra. Aquesta no és una campanya de comunicació sinó que és una campanya d’acció real contra el canvi climàtic.

Participa aportant una fotografia d’algun gest ambiental concret que contribueixi a frenar el canvi climàtic ajudant a la reducció de les emissions de diòxid de carboni i/o impulsant les energies renovables.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.