Primer projecte Science across the world: Biodiversity

Esperem que dilluns tot vaja bé i entrem en internet des de l’institut. De moment vaig a contar-vos en que consisteix el treball que cal fer aquesta primera avaluació.

El primer que farem és entrar a la pàgina de Science across the world

(SAW)

logo SAW

[@more@]

Una vegada dins de la pàgina veureu que al cantó superior dret, podeu triar l’idioma que més us interesse (español). Una vegada fet això, podreu donar-vos d’alta, prement el quadre "STUDENTS LOGIN" S’obrirà una nova pàgina amb uns dibuixos (daus numerats de l’1 al 6, quadres de colors i figuretes variades, a més de 6 quadrats en blanc, tres a l’esquerra i tres a la dreta.

Per poder entrar, caldrà escriure la nostra contrasenya (ja la direm en classe) i d’aquesta manera podrem accedir a la informació que necessitem sobre el nostre tema, quines escoles participen amb nosaltres i alguns exemples dels treballs realitzats, amb anterioritat, per altres escoles.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.